Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesiller yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrenciler akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.

Misyon: Donanımlı öğretmen kadromuzla, teknolojik gelişmeleri kullanarak geleceğimiz olan çocuklarımızı maddi, manevi her yönden kendini yetiştirmiş, topluma model oluşturabilecek, yeteneklerinin farkına vararak çıtasını yükselten, hazır bilgiyi alan değil akıl yürütmeyi bilen, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:50 -14:40
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitzaferozdenizio.meb.k12.tr

Adres - M.K.P. Mah.Sed Cad. No 43/A FATSA ORDU

Yerleşim Yeri - M.K.P. Mah.Sed Cad. No43/A FATSA ORDU

Adres - M.K.P. Mah.Sed Cad. No 43/A FATSA ORDU

Ulaşım yürüyerek

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Fatsa İlçe Merkezinde, Ordu İl Merkezine 35 km uzaklıktadır.