I Can Learn Too-OKULUMUZ 3/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENİ ÖMER USLU  ROMANYA  VE TÜRKİYE ORTAKLI OLMAK ÜZERE E-TWİNNİNG PROJELERİ İLE ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR.

I Can Learn Too-OKULUMUZ 3/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENİ ÖMER USLU ROMANYA VE TÜRKİYE ORTAKLI OLMAK ÜZERE E-TWİNNİNG PROJELERİ İLE ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR.

I Can Learn Too 

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Ömer USLU  Romanya  ve Türkiye ortaklı olmak üzere e-Twinning projileri ile etkinliklerine devam ediyor.

Her çocuğun kendine özgü özellikleri ve farklı yetenekleri vardır. Her çocuk kendini ifade edebilmek, en az bir alanda başarılı olmak, çevresindekiler tarafından beğenilmek ister. Kendine güvenen bireyler olarak yetişebilmeleri için çocukların kendileri hakkındaki gerçeklerin farkında olmaları, yeteneklerini keşfetmeleri, yeteneklerini geliştirmek için gerekli çabayı göstermeleri ve kendileri hakkında olumlu düşünebilmeleri gerekmektedir.

Bizlerde Romanya(2) ve Türkiye(9) ortaklı bu projemizde öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayarak özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız.Aynı zamanda projemizde yaparak yaşayarak, proje tabanlı ve web2.0 araçlarını keşfetme ve kullanma becerilerini geliştirme etkinliklerine yer vereceğiz.

TEMA: Matematik İşlemlerini ÖğrenebilirimTEMA: Zeka Oyunları Oynamayı ÖğrenebilirimTEMA: Sanatsal Çalışmaları ÖğrenebilirimTEMA: Toplumsal Kuralları Öğrenebilirim,Temaları kapsamında etkinliklerimizi gerçekleştirmek üzere proje ortaklarımızla ve öğrencilerimizle yola çıktık.

I Can Learn Too

Our school's 3 C class students and teacher Ömer USLU continue their activities with the eTwinning project in partnership with Romania and Turkey.

 

Every child has unique characteristics and different abilities. Every child wants to express himself, be successful in at least one field, and be liked by those around him. In order to grow up as self-confident individuals, children need to be aware of the facts about themselves, discover their talents, make the necessary effort to develop their talents, and think positively about themselves.

In this project in partnership with Romania (2) and Turkey (9), we will enable our students to discover themselves and become self-confident individuals.At the same time, we will include activities to develop skills in discovering and using project-based and web 2.0 tools by doing and experiencing in our project.

20.02.2024 60

20-02-2024